Egészséges baba- és gyermekcipők ►

55 terméket találtam.

Egészséges baba- és gyermekcipők

A szakemberek többsége ma már egyetért abban, hogy a mezítlábas járás fontos a kicsik számára, azonban ez sajnos nem mindig praktikus és biztonságos. Erre nyújtanak megoldást a puha bőrből készült Babybooz™ és See Kai Run® puhatalpú cipők.

 • Babybooz Puhatalpú cipők

  A Babybooz™ puhatalpú cipőinket elsősorban beltéri használtra terveztük, de száraz, meleg időben mérsékelten kültéren is használhatók. Ha benti cipőről van szó, akkor a puha bőrből készült cipő tökéletes választás a járni tanuló babáktól egészen az óvodás korú gyermekekig.

 • See Kai Run® Puhatalpú cipők

  A See Kai Run® a világ egyik vezető baba- és gyerekcipő gyártója. Ha kinti cipőről van szó, akkor a különlegesen puha bőrből készült cipő tökéletes választás a járni tanuló babáktól egészen az óvodás korú gyermekekig.


Miért minket válassz?

 • 15 000 Ft felett
  ingyenes szállítás
  (banki előre utalás esetén)
 • 30 napos
  visszaküldési
  garancia
 • Házhozszállítás akár
  48 órán
  belül
 • Minden
  termékünk
  készleten

Akciós Termékek

Rólunk mondták

"Megérkeztek a kiscipők, nagyon köszönöm! A szuper vevőszol- gálatotokat és a szép cipőket biztosan híresztelni fogom! Mégegyszer köszönöm!"

A. Nóra

Pécs

"Ma megérkezett a hordozó és nagyon szépen köszönjük! Olyan, amilyenre számítottunk! Köszönjük a vevőbarát hozzáállást és a gyorsaságot + a meglepetést!"

K. Éva

Budapest

"A mai napon megkaptam a rendelt csomagot, elégedett vagyok, nagyon tetszik. Külön kiemelném a vevőorientált hozzáállást... rendelés nyomon követhetőség, személyre szóló levél :) Csak így tovább!"

E. Barbara

Budapest

"Nagyon köszönjük Nektek ezt a csodás kendőt és az ajándékot is, amit küldtetek nekünk. Nagy örömmel használjuk!"

É. Gabriella

Jánoshalma