Szövött és karikás hordozókendők ►

131 terméket találtam.

Szövött és karikás hordozókendők

Szövött hordozókendők és karikás kendők a születés pillanatától egészen a hordozós kor végéig, azaz 3-4 éves korig.

 • Yaro Szövött Hordozókendők

  A Yaro szövött hordozókendő tökéletes választás már a születés pillanatától egészen a hordozós kor végéig, azaz 3-4 éves korig. A legsokoldalúbb hordozó eszköz, mely akár függőágynak, hintának vagy takarónak is használható.

 • Little Frog Szövött Hordozókendők

  A Little Frog szövött hordozókendők Lengyelországban készülnek, a születés pillanatától egészen addig hordhatjuk benne a babánkat, míg elbírjuk vagy ő igényli. A kendők természetesen az Európai Uniós normáknak megfelelően Öko-Tex minősítéssel rendelkeznek.

 • Fidella Szövött Hordozókendők

  Organikus pamutból készült, pihe-puha szövött hordozókendők, elegáns és vagány mintákkal már újszülött kortól a hordozós kor végéig.

 • LennyLamb Szövött Hordozókendők

  Kiváló minőségű lengyel hordozókendők, már a születés pillanatától egészen a hordozós kor végéig, azaz 3-4 éves korig vagy akár tovább.

 • Pure Baby Love Szövött Hordozókendők

  Ha olyan kendőt keresel, ami már újonnan pihe-puha, ugyanakkor a hordozós kor végéig, azaz a gyermek 3-4 éves koráig kiszolgál titeket, akkor ne menj tovább. Megtaláltad a számotokra tökéletes kendőt!

 • Oscha Slings Szövött Hordozókendők

  Prémium minőségű skót szövött hordozókendők, már a születés pillanatától egészen a hordozós kor végéig. Elegáns minták, melyeket kiváló, ellenőrzött forrásból származó alapanyagokból szőttek, hogy a legnagyobb biztonságban hordhasd a szíved alatt azt, aki számodra a legfontosabb.

 • Baby Monkey Szövött Hordozókendők

  A Baby Monkey szövött hordozókendők Olaszországban készülnek, a születés pillanatától egészen a hordozós kor végéig kitartanak.

 • Karikás Hordozókendők

  A karikás hordozókendő tökéletes választás már a születés pillanatától egészen a hordozós kor végéig, azaz 3-4 éves korig. Elöl, illetve csípőn hordozáshoz kiváló eszköz. Használata roppant egyszerű még kezdők számára is.


Miért minket válassz?

 • 15 000 Ft felett
  ingyenes szállítás
  (banki előre utalás esetén)
 • 30 napos
  visszaküldési
  garancia
 • Házhozszállítás akár
  48 órán
  belül
 • Minden
  termékünk
  készleten

Akciós Termékek

Rólunk mondták

"Megérkeztek a kiscipők, nagyon köszönöm! A szuper vevőszol- gálatotokat és a szép cipőket biztosan híresztelni fogom! Mégegyszer köszönöm!"

A. Nóra

Pécs

"Ma megérkezett a hordozó és nagyon szépen köszönjük! Olyan, amilyenre számítottunk! Köszönjük a vevőbarát hozzáállást és a gyorsaságot + a meglepetést!"

K. Éva

Budapest

"A mai napon megkaptam a rendelt csomagot, elégedett vagyok, nagyon tetszik. Külön kiemelném a vevőorientált hozzáállást... rendelés nyomon követhetőség, személyre szóló levél :) Csak így tovább!"

E. Barbara

Budapest

"Nagyon köszönjük Nektek ezt a csodás kendőt és az ajándékot is, amit küldtetek nekünk. Nagy örömmel használjuk!"

É. Gabriella

Jánoshalma