Kismama ékszerek ►

16 terméket találtam.

Kismama ékszerek

Végre egy ékszer, amit a fogzás idején állandóan ölbe kéredzkedő baba kedvére rágcsálhat. A termék orvosi szilikonból készült, mérgező anyagoktól mentes. Az ékszerek puhák, hajlíthatóak, de épp eléggé kemények is ahhoz, hogy a baba rágni tudja őket. A termékeket a legszigorúbb európai szabványoknak megfelelően tesztelték.

 • Teethease Nyakláncok

  Csinos mama, boldog baba. Anyának többé nem kell lemondania az ékszerekről, a kicsi pedig imádni fogja, hogy végre kedvére rágcsálhatja a mama nyakláncát.

 • Teethease Karkötők

  Csinos mama, boldog baba. Anyának többé nem kell lemondania az ékszerekről, a kicsi pedig imádni fogja, hogy végre kedvére rágcsálhatja a mama karperecét.


Miért minket válassz?

 • 15 000 Ft felett
  ingyenes szállítás
  (banki előre utalás esetén)
 • 30 napos
  visszaküldési
  garancia
 • Házhozszállítás akár
  48 órán
  belül
 • Minden
  termékünk
  készleten

Akciós Termékek

Rólunk mondták

"Megérkeztek a kiscipők, nagyon köszönöm! A szuper vevőszol- gálatotokat és a szép cipőket biztosan híresztelni fogom! Mégegyszer köszönöm!"

A. Nóra

Pécs

"Ma megérkezett a hordozó és nagyon szépen köszönjük! Olyan, amilyenre számítottunk! Köszönjük a vevőbarát hozzáállást és a gyorsaságot + a meglepetést!"

K. Éva

Budapest

"A mai napon megkaptam a rendelt csomagot, elégedett vagyok, nagyon tetszik. Külön kiemelném a vevőorientált hozzáállást... rendelés nyomon követhetőség, személyre szóló levél :) Csak így tovább!"

E. Barbara

Budapest

"Nagyon köszönjük Nektek ezt a csodás kendőt és az ajándékot is, amit küldtetek nekünk. Nagy örömmel használjuk!"

É. Gabriella

Jánoshalma