Babahordozás ►

159 terméket találtam.

Babahordozás

Egy jól megválasztott hordozóval olyan szabadon tudunk közlekedni, akárcsak a baba születése előtt. Nem jelent gondot a lépcső, a közlekedési eszközök használata és a vásárlás sem. Ha autóval megyünk valahova, nem foglal helyet a babakocsi. A testközelség miatt pedig mindig tudjuk, fázik-e vagy éppen melege van a kicsinek.

 • Szövött és karikás hordozókendők

  Szövött hordozókendők és karikás kendők a születés pillanatától egészen a hordozós kor végéig, azaz 3-4 éves korig.

 • Babybooz Rugalmas hordozókendő

  A Babybooz™ rugalmas hordozókendő tökéletes választás újszülött babák hordozásához. Ortopédiailag helyes hordozóeszköz, mely megfelelő tartást biztosít a babának. Rugalmasságából adódóan használata kezdő hordozók számára is roppant egyszerű. Terhelhetősége kb. 9 kg, így felöleli az elöl hordozás teljes időszakát.

 • Babybooz Csatos babahordozó

  A Babybooz™ csatos babahordozó egy ortopédiailag helyes hordozóeszköz, mely megfelelő tartást biztosít a 6 hónapnál idősebb babák számára. Használata roppant egyszerű és praktikus. Terhelhetősége 20 kg, így egészen a hordozós kor végéig használható.

 • Babybooz Hordozótakaró

  Hideg időben sem kell lemondani a babahordozás örömeiről. A Babybooz™ hordozótakaró védi és melegen tartja a babádat a legnagyobb zimankóban is.


Miért minket válassz?

 • 15 000 Ft felett
  ingyenes szállítás
  (banki előre utalás esetén)
 • 30 napos
  visszaküldési
  garancia
 • Házhozszállítás akár
  48 órán
  belül
 • Minden
  termékünk
  készleten

Akciós Termékek

Rólunk mondták

"Megérkeztek a kiscipők, nagyon köszönöm! A szuper vevőszol- gálatotokat és a szép cipőket biztosan híresztelni fogom! Mégegyszer köszönöm!"

A. Nóra

Pécs

"Ma megérkezett a hordozó és nagyon szépen köszönjük! Olyan, amilyenre számítottunk! Köszönjük a vevőbarát hozzáállást és a gyorsaságot + a meglepetést!"

K. Éva

Budapest

"A mai napon megkaptam a rendelt csomagot, elégedett vagyok, nagyon tetszik. Külön kiemelném a vevőorientált hozzáállást... rendelés nyomon követhetőség, személyre szóló levél :) Csak így tovább!"

E. Barbara

Budapest

"Nagyon köszönjük Nektek ezt a csodás kendőt és az ajándékot is, amit küldtetek nekünk. Nagy örömmel használjuk!"

É. Gabriella

Jánoshalma